Προκατασκευασμένα καταλύματα για αστέγους (μέσω τρισδιάστατης εκτύπωσης) - Κοκορόσκος, Ευστράτιος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Πολιτικών Μηχανικών. Τομέας Δομοστατικής, 2016)
Η διπλωματική εργασία αφορά το σχεδιασμό ενός προκατασκευασμένου καταλύματος για αστέγους με τη χρήση της τρισδιάστατης εκτύπωσης.