Σχεδιασμός/ αξιολόγηση επένδυσης πολυώροφου φωτοβολταϊκού πάρκου - Εμμανουήλ, Αθανάσιος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Πολιτικών Μηχανικών, 2016)
H φωτοβολταϊκή τεχνολογία αποτελεί μια από τις προσεγγίσεις που μπορεί να λύσει την ενεργειακή κρίση που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα. Παράλληλα, οι ραγδαίες εξελίξεις της βιομηχανίας μας ωθούν με σταθερά βήματα προς την γενιά της κλίμακας του Terawatt. Όλα δείχνουν πως η διερεύνηση αυτών των συστημάτων αποτελεί υποχρέωση για τους μηχανικούς του μέλλοντος.