Eνεργειακή αναβάθμιση κτηρίου τομέα Γεωτεχνικής μέσω λογισμικού - Ηλιάκης, Σταύρος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Πολιτικών Μηχανικών. Τομέας Δομοστατικής, 2016)
Ενεργειακή προσομοίωση κτηρίου τομέα γεωτεχνικής με χρήση του λογισμικού SketchUp, OpenStudio, EnergyPlus και PVGIS. Εξέταση επεμβάσεων βελτίωσης της ενεργειακής συμπεριφοράς του κτηρίου με τη χρήση του παραπάνω λογισμικού.