Διπλωματική εργασία με θέμα διαχείριση έργου project management - Μυλωνόπουλος, Ιωάννης (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών. Τομέας Μαθηματικών, 2016)
Διπλωματική εργασία με θέμα διαχείριση έργου project management, τεχνικές διαχείρισης έργου, PERT, CPM, MPM.