Liquified natural gas(LNG) as marine fuel and the impact on energy efficient design index(EED) - Αθανασόπουλος, Χρήστος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών, 2016)
Πως το LNG σαν καύσιμο επηρέαζει τον δεικτή ΕΕDI.Case Study πλοίο δεξαμενόπλοιο.