Ανάλυση επιπτώσεων στην εθνική οικονομία της εφαρμογής της Ευρωπαϊκής οδηγίας 2012/27/ΕΕ για την ενεργειακή απόδοση και μελέτη περίπτωσης για ξενοδοχειακή μονάδα στην Κρήτη - Δουσλατζής, Νικόλαος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών, 2016)
Ανάλυση επιπτώσεων στην εθνική οικονομία της εφαρμογής της Ευρωπαϊκής Οδηγίας 2012/27/ΕΕ για την ενεργειακή απόδοση και μελέτη περίπτωσης για ξενοδοχειακή μονάδα στην Κρήτη