Κατασκευή και εφαρμογή ηλεκτρονικών φίλτρων με τη χρήση σύνθετων υλικών - νανοτιτανικού βαρίου (BaTiO3) - Νικολαράκης, Παντελής (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών, 2016)
Κατασκευή και εφαρμογή ηλεκτρονικών φίλτρων με τη χρήση σύνθετων υλικών - νανοτιτανικού βαρίου (BaTiO3)