Κατανάλωση ενέργειας κτιρίων σχολής πολιτικών μηχανικών ΕΜΠ Ζωγράφου - Αναγνωστόπουλος, Γεώργιος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Πολιτικών Μηχανικών. Τομέας Δομοστατικής, 2016)
Σκοπός της Διπλωματικής αυτής Εργασίας είναι η καταγραφή των ενεργειακών καταναλώσεων των κτιρίων της Σχολής των Πολιτικών Μηχανικών στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου.