Αντισεισμικός σχεδιασμός πενταόροφου μεταλλικού κτιρίου με συνδέσμους δυσκαμψίας - Ντάσκα, Άννα (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Πολιτικών Μηχανικών. Τομέας Δομοστατικής. Εργαστήριο Μεταλλικών Κατασκευών, 2015)
Μελετήθηκε και σχεδιάστηκε ένα πενταόροφο μεταλλικό κτίριο έναντι στατικών φορτίων,φορτίων ανέμου καθώς και σεισμικών φορτίων,σύμφωνα με τους Ευρωκώδικες.