Αξιολόγηση ηλιασμού και φυσικού φωτισμού μονόκλινου θαλάμου νοσηλείας με την βοήθεια λογισμικού - Πουλικίδου, Ευαγγελία (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Πολιτικών Μηχανικών. Τομέας Δομοστατικής, 2016)
Στα πλαίσια της παρούσας διπλωματικής εργασίας έγινε προσπάθεια αξιολόγησης διαφόρων παραμέτρων σχεδιασμού θαλάμων νοσηλείας, και συγκεκριμένα της συμβολής αυτών στο φυσικό φωτισμό και τις αντίστοιχες ενεργειακές ανάγκες για ψύξη και θέρμανση στο περιβάλλον ενός μονόκλινου θαλάμου νοσηλείας.