Σχεδιασμός βιομηχανικού μεταλλικού κτιρίου μεγάλων ανοιγμάτων - Αντωνακόπουλος, Γεώργιος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Πολιτικών Μηχανικών. Τομέας Δομοστατικής. Εργαστήριο Μεταλλικών Κατασκευών, 2016)
Σχεδιασμός ενός βιομηχανικού μεταλλικού κτιρίου μεγάλων ανοιγμάτων από επαναλαμβανόμενους κύριους φορείς πλαίσια. Στην διπλωματική εργασία περιλαμβάνονται τόσο κάποιες συνδέσεις όσο και κάποιες κατασκευαστικές λεπτομέρεις. Η ανάλυση και διαστασιολόγηση έγινε στο πρόγραμμα Robto structural analysis 2015