Μάρκετινγκ των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων - Ρόρρης, Δαμιανός (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών, 2016)
Εφαρμογή του μάρκετινγκ στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα και προτάσεις για καλύτερα αποτελέσματα