Εφήμερη αστική εγκατάσταση παιχνιδιού στην Ομόνοια - Αυλήτη, Μαρία (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, 2015)
Ψυχογεωγραφική μελέτη στην πλατεία της Ομόνοιας. Ανάλυση της κοινωνικής συμπεριφοράς στο χώρο και παρέμβαση με τη μορφή εφήμερης αστικής εγκατάστασης παιχνιδιού στην πόλη που αποπειράται να εισάγει τις έννοιες της έπληξης, της διασκέδασης και της διαφυγής από την πραγματικότητα.