Επιχειρηματικό σχέδιο για την επέκταση υφιστάμενης ξενοδοχειακής μονάδας στη Σκύρο - Κλουκίνας, Αλέξιος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών, 2015)
Επέκταση υφιστάμενης ξενοδοχειακής μονάδας στη Σκύρο από 12 σε 28 κλίνες και εμπλουτισμό των παρεχόμενων υπηρεσιών.