Ωδείο στην Καρδίτσα - Δούλη, Ευσταθία (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, 2016)
Η απόφαση να ασχοληθώ με το δημοτικό ωδείο της πόλης οφείλεται σε δύο λόγους: αφενός στην μεγάλη αγάπη της πόλης για την παράδοση και την μουσική και αφετέρου στην έλλειψη ενός χώρου ικανού να στεγάσει τις υπάρχουσες ανάγκες. Έπειτα από την πολεοδομική ανάλυση και την ανάλυση της περιοχής προέκυψε η κεντρική ιδέα με βάση τις εξής αρχές: Πρώτον, το κτήριο να είναι ένα κτήριο αγκαλιά, που να δέχεται και να αναδιανέμει στο πάρκο τις κινήσεις και ροές των πεζών. Δεύτερον, να είναι ένα όριο, που να προστατεύει την πίσω κατοικημένη περιοχή, το παλιό κομμάτι της πόλης από την κίνηση του κέντρου. Τρίτον να είναι ένα πέρασμα για την πόλη.