Μουσείο Γεωργικών Εργαλείων - Ανδρικόπουλος, Δημήτριος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, 2016)
Η παρούσα Διπλωματική Εργασία αφορά στη Μελέτη Μουσείου Γεωργικών Εργαλείων στο Βελεστίνο Μαγνησίας και περιλαμβάνει τις κτιριακές εγκαταστάσεις και τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου.