Εκπόνηση επιχειρηματικού σχεδίου της επιχείρησης Σκούρα ΑΕ - Ηλίας, Αθανάσιος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών, 2016)
Η παρούσα διπλωματική εργασία με τίτλο ‘Εκπόνηση Επιχειρηματικού Σχεδίου της Επιχείρησης Σκούρα ΑΕ' επικεντρώνεται στην μελέτη και κατάστρωση ενός επιχειρηματικού πλάνου της επιχείρησης, που έχει ως βασικό επιχειρηματικό στόχο την ανάπτυξη των οικονομικών δραστηριοτήτων της μέσα στην 3ετία. Μέσα από την εργασία ο αναγνώστης γνωρίζει την επιχείρηση και κατανοεί τον τρόπο λειτουργίας της, αλλά κυρίως παρακολουθεί το επιχειρηματικό πλάνο, το οποίο περιλαμβάνει μελέτη για επέκταση σε νέες αγορές με άνοιγμα ενός υποκαταστήματος εκτός Αττικής, επένδυση σε τμήμα marketing αλλά και εμπόριο νέων προϊόντων.