Διερεύνηση μεταλλικών και σύνδρομων φάσεων σε δείγματα μεταλλοφοριών του Ελλαδικού χώρου με χρήση σύγχρονων αναλυτικών τεχνικών σε μικροκλίμακα - Μόσχου, Παρασκευή (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανικών Μεταλλείων Μεταλλουργών. Τομέας Γεωλογικών Επιστημών, 2016)
Η παρούσα διπλωματική πραγματεύεται την εξέταση δειγμάτων μεταλλοφορίας σε μικρο- και νανοκλίμακα από το κοίτασμα Au και Ag του ''Λόφου του Περάματος'' στη Θράκη, με τη συνδυαστική χρήση Οπτικής Μικροσκοπίας, SEM, TOF-SIMS και Micro-Raman. Σκοπός είναι η διερεύνηση των μεταλλικών και σύνδρομων φάσεων και των ορυκτών φάσεων που εμπεριέχουν χρυσό.