Αποτύπωση σφαλμάτων εξειλιγμένης και εξέλιξη τους κατά την διαδικασία στίλβωσης με χρήση τεχνικών αντίστροφου σχεδιασμού σε βαθμίδα τοξοτών κωνικών τροχών - Ιωακειμίδης, Θεόδωρος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών, 2015)
Αποτύπωση σφαλμάτων εξειλιγμενης και εξέλιξης τους κατά την διαδικασία στίλβωσης