Παραμετρική μοντελοποίηση και υδροδυνμική βελτιστοποίηση πλοίου μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αεριου - Σκιαδάς, Νικόλαος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών. Τομέας Ναυτικής και Θαλάσσιας Υδροδυναμικής. Εργαστήριο Ναυτικής και Θαλάσσιας Υδροδυναμικής, 2015)
Παραμετρική μοντελοποίηση και υδροδυναμική βελτιστοποίηση