In silico αναγνώριση των αλληλεπιδράσεων μεταξύ ψυχιατρικών φαρμάκων και τροφίμων φυτικής προέλευσης. - Τσακίρογλου, Άννα Μαρία (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών, 2016)
Κατά την εκπόνηση της διπλωματικής, αρχικά, κατασκευάστηκαν δίκτυα αλληλεπίδρασης των φαρμάκων αυτών με διάφορες φυτοχημικές ουσίες, και τα βρώσιμα φυτά τα οποία τις περιέχουν, χρησιμοποιώντας δεδομένα από τη DrugBank και τη NutriChem (http://www.cbs.dtu.dk/services/NutriChem-1.0/), και εντοπίζοντας κοινά protein targets (enzymes, transporters, targets, carriers).