Ειδικές ομάδες πινάκων - Κάσσης, Πέτρος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών, 2016)
Στην παρούσα διπλωματική εργασία θα ασχοληθούμε με την παρουσίαση διαφόρων Ειδικών Ομάδων Πινάκων όπως, ειδικότερα, αποτελούν οι Γενικές Γραμμικές Ομάδες, οι Ορθογώνιες Ομάδες καθώς, επίσης, και οι Ομάδες Πινάκων Lie.