Μεγιστοποίηση του βαθμού εκμετάλλευσης υλικών αλλαγής φάσης (PCMs) φορτιζόμενων με θερμό νερό συστήματος ηλιακών συλλεκτών σε εσωτερικούς τοίχους - Ρότα, Αντζελίνα (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών. Τομέας Θερμότητας, 2016)
Σκοπός της διπλωματικής αυτής εργασίας αποτελεί η μεγιστοποίηση του βαθμού εκμετάλλευσης ενός υλικού αλλαγής φάσης το οποίο φορτίζεται απο το θερμό νερό συστήματος ηλιακών συλλεκτών . Η μεγιστοποίηση αυτή επιτυγχάνεται μέσω διαδοχικών μεταβολών των παραμέτρων της μελέτης .