Μαγνήσαλη, Ε., & Λοϊζίδου, Μ. (2016). Χαρακτηρισμός και αξιοποίηση αποβλήτων βιομηχανιών τροφίμων. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Φημικών Επιστημών. Μονάδα Περιβαλλοντικής Επιστήμης και Τεχνολογίας.
Παραπομπή Chicago StyleΜαγνήσαλη, Ειρήνη, and Μαρία Λοϊζίδου. Χαρακτηρισμός και αξιοποίηση αποβλήτων βιομηχανιών τροφίμων. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Φημικών Επιστημών. Μονάδα Περιβαλλοντικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, 2016.
Παραπομπή MLAΜαγνήσαλη, Ειρήνη, and Μαρία Λοϊζίδου. Χαρακτηρισμός και αξιοποίηση αποβλήτων βιομηχανιών τροφίμων. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Φημικών Επιστημών. Μονάδα Περιβαλλοντικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, 2016.
Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.