Θεωρία παιγνίων και εφαρμογές στην οικονομία - Μπάλτας, Ανδρέας (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών, 2016)
Η παρούσα Διπλωματική Εργασία έχει ως στόχο να παρουσιάσει τη χρήση της Θεωρίας Παιγνίων σε Εφαρμογές στην Οικονομία.