Αρχιτεκτονικός ανασχεδιασμός χρήσεως υπάρχοντος κτιρίου σε Δικαστικό Μέγαρο - Κονιδάρη, Σπυριδούλα (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Πολιτικών Μηχανικών. Τομέας Δομοστατικής, 2015)
Η διπλωματική εργασία αφορά στον αρχιτεκτονικό ανασχεδιασμό υπάρχοντος κτιρίου στον Πειραιά, πλησίον του Δημοτικού Θεάτρου, με σκοπό να γίνει το νέο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά. Κύρια αντικείμενα της μελέτης ήταν, πρώτον, η δημιουργία του κτιριολογικού προγράμματος, με σκοπό να χωρέσουν όσο το δυνατόν πιο πολλές υπηρεσίες, και δεύτερον, η δημιουργία προτάσεων όψεων του κτιρίου.