Υλοποίηση εφαρμογής διαγνωστικών οχήματος σε πλατφόρμα Android - Κοτσαμπουγιούκογλου, Ηλίας (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών. Τομέας Επικοινωνιών, Ηλεκτρονικής και Συστημάτων Πληροφορικής, 2016)
Στην παρούσα εργασία υλοποιήθηκε μία εφαρμογή για έξυπνες συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android. Η συγκεκριμένη εφαρμογή επικοινωνεί μέσω Bluetooth με το ενσωματομένο σύστημα OBD ενός οποιουδήποτε οχήματος και ανταλλάσει σειριακά δεδομένα. Σκοπός είναι η πρόσβαση σε δεδομένα σχετικά με το όχημα, όπως είναι η ταχύτητα του, η κατανάλωση καυσίμου, η σχετική θέση του πεντάλ του γκαζιού και άλλα. (el) (el)