Μελέτη των θερμομηχανικών ελαστικών σταθερών ινωδών υλικών μέσω της θεωρίας ενδιαμέσου φάσεως - Βγόντζας, Ιωάννης (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Πολιτικών Μηχανικών, 2015)
Υπολογισμός ελαστικών σταθερών, λόγων Poisson και συντελεστών θερμικής διαστολής εξαγωνικού πρίσματος ινώδους υλικού με τη θεωρία της ενδια μέσου φάσεως