Χαρακτηρισμός των δομικών υλικών της Μονής Καισαριανής. Πρόταση για συμβατά υλικά και επεμβάσεις συντήρησης - Σιούτα, Λουίζα (Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, 2016)
Σκοπός της παρούσας εργασίας είναι η μελέτη και ο χαρακτηρισμός των δομικών υλικών της Μονής Καισαριανής και πρόταση για συμβατά υλικά και επεμβάσεις.