Σεισμική ευστάθεια τοίχου αντιστήριξης τύπου πρόβολου με ψευδοστατικές και εν-χρονω δυναμικές μεθόδους ανάλυσης: εφαρμογή σε πραγματικό έργο - Καρβέλης, Ιωάννης (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Πολιτικών Μηχανικών. Τομέας Γεωτεχνικής, 2016)
Στατική και σεισμική ευστάθεια υφιστάμενου τοίχου αντιστήριξης στις εγκαταστάσεις φυσικού αερίου στη νήσο Ρεβυθούσα- σύγκριση μεθόδων ανάλυσης