Εκτίμηση της διακύμανσης της παροχής αιχμής σε λεκάνες της Πελοποννήσου με συγκριτική αξιολόγηση δύο διαδεδομένων μεθόδων της υδρολογίας πλημμυρών - Αργυράκης, Χρήστος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Πολιτικών Μηχανικών. Τομέας Υδατικών Πόρων και Περιβάλλοντος, 2015)
Το αντικείμενο της παρούσας εργασίας είναι η εκτίμηση της διακύμανσης της παροχής αιχμής σε λεκάνες της Πελοποννήσου με συγκριτική αξιολόγηση δύο διαδεδομένων μεθόδων της υδρολογίας πλημμυρών που είναι: (α) η ορθολογική μέθοδος και (β) η συνδυαστική μέθοδος του αριθμού καμπύλης απορροής και του συνθετικού μοναδιαίου υδρογραφήματος.