Πειραματική διερεύνηση της τραχύτητας στην αντίσταση και αυτοπρόωση πλοίου - Πάσσας, Γεώργιος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών. Τομέας Ναυτικής και Θαλάσσιας Υδροδυναμικής, 2014)
Πειραματική διερεύνηση της τραχύητας της γάστρας στην αντίσταση και αυτοπρόωση του πλοίου με χρήση γυαλόχαρτου.