Ανάπτυξη σύνθετων επικαλύψεων βιομορίων-υδροξυαπατίτη σε τιτάνιο - Δανοπούλου, Ειρήνη (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανικών Μεταλλείων Μεταλλουργών, 2015)
Ανάπτυξη επικαλύψεων υδροξυαπατίτη σε υποστρώματα τιτανίου ώστε να γίνουν πιο βιοσυμβατά.