Μελέτη του διαγράμματος φάσεων της ύλης φλαξονίων του υπεραγωγού YBa2Cu3O7-δ με μετρήσεις εναλλασσόμενης μαγνητικής επιδεκτικότητας σε κεκλιμένο μαγνητικό πεδίο - Μπράχου, Αθανασία (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών, 2015)
Σκοπός της διπλωματικής αυτής εργασίας ήταν η μελέτη του διαγράμματος φάσεων της ύλης φλαξονίων του υπεραγωγού YBa_2Cu_3O_7 με μετρήσεις εναλλασσόμενης μαγνητικής επιδεκτικότητας σε κεκλιμένο μαγνητικό πεδίο.