Σύνθεση, τροποποιήση κα χαρακτηρισμός υποψήφιων καινοτόμων πρώτων υλών και βελτιστοποίηση διεργασιών για παραγωγή ινών άνθρακα - Ανάγνου, Σταύρος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών, 2015)
Χαρακτηριστικό της εποχής μας είναι η ραγδαία ταχύτητα ανάπτυξης των τεχνολογικών εφαρμογών. Η ανάπτυξη αυτή δημιουργεί ανάγκες για νέα καινοτόμα υλικά, που να πληρούν τις σύγχρονες προϋποθέσεις για την χρήση τους.