Μεθόδοι τμηματοποίησης οδοντιατρικών δεδομένων με χρήση γεωμετρικών χαρακτηριστικών - Μιτσικουρίδης, Γιώργος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, 2015)
Η τμηματοποίηση κατέχει βαρυσήμαντο ρόλο στην ιατρική απεικόνιση, καθώς επιτυγχάνεται η εξαγωγή χρήσιμων πληροφοριών από τα ιατρικά δεδομένα, καθιστώντας έτσι ευκολότερη την δημιουργία πλάνου θεραπείας.