Ακυλίωση σακχάρων με χρήση της εστεράσης του οξικού της γλυκομαννάνης από το Clostridium thermocellum - Μπουρδάκου, Άννα (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV), 2015)
Στην παρούσα εργασία, μελετήθηκε η δυνατότητα ενζυμικής ακυλίωσης σακχάρων με χρήση της εστεράσης του οξικού της γλυκομαννάνης από το Clostridium thermocellum (CtCE2).