Γεωφυσική έρευνα στον ναό του Ηφαίστου στο Θησείο - Μιχαλόπουλος, Κωνσταντίνος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανικών Μεταλλείων Μεταλλουργών. Τομέας Μεταλλευτικής. Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Γεωφυσικής, 2015)
Γεωφυσική έρευνα στον ναό του Ηφαίστου με τη μέθοδο της σεισμικής και ηλεκτρικής τομογραφίας