Σαρώσεις με καθρέπτες - Θωμαΐδης, Αλέξανδρος - Θεόφιλος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών. Τομέας Τοπογραφίας. Εργαστήριο Φωτογραμμετρίας, 2014)
Σαρώσεις αντικειμένων με επίγειους σαρωτές laser με ταυτόχρονη χρήση καθρεπτών, με στόχο την ελαχιστοποίηση των πιθανών μετακινήσεων του σαρωτή