Ηλεκτρονικοί αισθητήρες γραφενίου - Ψειρόπουλος, Γεώργιος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών, 2015)
Μελέτη του ρόλου της θερμοκρασίας και της διάρκειας θέρμανσης υμενίων με επίστρωση οξειδίου του γραφενίου (graphene oxide-GO) με τη χρήση υπέρυθρης και υπεριώδους φασματοσκοπίας. Ερευνήθηκε η συνεχής εξέλιξη των χαρακτηριστικών ομάδων στο πλέγμα του GO κατά τη θερμική αναγωγή. Τα δείγματα εξετάστηκαν με S.E.M. και μετρήθηκε η γωνία επαφής. Κατασκευάστηκε αισθητήρας αερίων και μελετήθηκε η απόκρισή του κατά την έκθεση σε υδρατμούς.