Ανάλυση του θέματος σχέδιο ασφάλειας και υγείας στον κατασκευαστικό κλάδο - Σαρκιτσίδης, Αλέξανδρος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών. Τομέας Βιομηχανικής Διοίκησης και Επιχειρησιακής Έρευνας, 2015)
Ανάλυση του θέματος σχέδιο ασφάλειας και υγείας στον κατασκευαστικό κλάδο