Σχεδιασμός εξαώροφου μεταλλικού κτιρίου με και χωρίς συνδέσμους δυσκαμψίας - Γουλεάκης, Νικόλαος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Πολιτικών Μηχανικών. Τομέας Δομοστατικής. Εργαστήριο Μεταλλικών Κατασκευών, 2015)
Σχεδιασμός και ανάλυση εξαώροφου μεταλλικού κτιρίου, με υπόγειο από οπλισμένο σκυρόδεμα, με και χωρίς κατακόρυφους συνδέσμους δυσκαμψίας και η σύγκριση των αποτελεσμάτων για τις δύο περιπτώσεις.