Πειραματική μελέτη της στατικής συμπεριφοράς σε εφελκυσμό ρωγματωμένων αλουμινένιων πλακών ενισχυμένων με επιθέματα από σύνθετα υλικά - Παπαδόπουλος, Μιχαήλ (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών. Τομέας Θαλάσσιων Κατασκευών. Εργαστήριο Ναυπηγικής Τεχνολογίας, 2015)
Πειραματική μελέτη της στατικής συμπεριφοράς σε εφελκυσμό ρωγματωμένων πλακών αλουμινίου ενισχυμένων με επιθέματα από σύνθετα υλικά και πειραματικός χαρακτηρισμός μηχανικών ιδιοτήτων υλικού pre-preg