Επιχειρείν στο διαδίκτυο - Φαλάρας, Αθανάσιος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών, 2015)
Μελέτη της διαδικτυακής επιχειρηματικότητας. Μελέτη συμπεριφοράς επιχειρήσεων και καταναλωτών στο διαδίκτυο. Ανάλυση της διαδικτυακής διαφήμισης και των διαδικτυακών προϊόντων. Εξειδίκευση στην ελληνική πραγματικότητα. Για το σκοπό αυτό πραγματοποίηση έρευνας μέσω ερωτηματολογίου.