Επικάλυψη κόκκων πολυπροπυλενίου με γραφένιο για την παραγωγή σύνθετων υλικών με τεχνολογίες τήγματος - Παπαδημητρίου, Γεώργιος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Τεχνολογίας Πολυμερών, 2015)
Ο σκοπός αυτής της διπλωματικής εργασίας είναι η εξέταση μεθόδων παρασκευής και η μελέτη θερμικών και μηχανικών ιδιοτήτων συνθέτων πολυπροπυλενίου (PP) με γραφένιο.Για το πειραματικό κομμάτι της εργασίας, παρασκευάστηκε σύνθετο PP με γραφένιο με τρεις διαφορετικές τεχνικές και τα δοκίμια που παρασκευάστηκαν συγκρίθηκαν μεταξύ τους κυρίως ως προς τις θερμομηχανικές ιδιότητες.