Κεραμικές επικαλύψεις με τη μέθοδο του θερμικού ψεκασμού - Παρέσογλου, Μαριάννα (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανικών Μεταλλείων Μεταλλουργών, 2015)
Σύνθεση νανοαιωρημάτων υδροξυαπατίτη με τη μέθοδο της καταβύθισης και υπέρλεπτων αιωρημάτων από εμπορική σκόνη υδροξυαπατίτη, μελέτη και χαρακτηρισμός τους. Πραγματοποίηση ξήρανσης δια ψεκασμού νανοαιωρημάτων υδροξυαπατίτη και χαρακτηρισμός των παραγόμενων κόνεων. Σύνθεση επικαλύψεων υδροξυαπατίτη με τη μέθοδο θερμικού ψεκασμού πλάσματος και χαρακτηρισμός τους.