Τεχνικο-οικονομική ανάλυση πλάνου αναβάθμισης αστικού φωτισμού. Μελέτη Περίπτωσης: Δήμος Βύρωνα - Αθανασιάδης, Κωνσταντίνος (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Ανάλυσης, Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Διεργασιών και Συστημάτων (ΙΙ), 2015)
Η παρούσα διπλωματική εργασία έχει σαν θέμα την αξιολόγηση προγράμματος αναβάθμισης του αστικού φωτισμού του Δήμου Βύρωνα. Στόχος είναι η αξιολόγηση πιθανών σεναρίων αναβάθμισης του υπάρχοντος φωτιστικού δικτύου του Δήμου Βύρωνα, μέσω της αντικατάστασης των φωτιστικών σωμάτων και λαμπτήρων που χρησιμοποιούνται στην παρούσα εγκατάσταση, με νέα, τεχνολογίας LED, αναλύοντας τα οικονομικά και ενεργειακά οφέλη σε κάθε περίπτωση.