ΕΚΡΗΞΗ ΛΥΣΕΩΝ ΣΕ ΜΗ-ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΙΗΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΡΩΔΩΝ ΜΕΣΩΝ - Ντόγκας, Δημήτριος (Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών, 2015)
Μελετούμε το μη-τοπικό πρόβλημα αρχικών-συνοριακών τιμών με μη γραμμική διάχυση (Διήθηση):