Διαχείριση έργου: μέθοδοι και σύγχρονα πρότυπα - Κώρου, Βασιλική (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών, 2016)
Η εργασία αφορά τη Διαχείριση Έργου και τα Σύγχρονα Πρότυπά της. Πιο συγκεκριμένα, η Διαχείριση Έργου είναι μια επιστήμη η οποία ασχολείται με την επίλυση έργων, κάτω από ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, βάσει ενός οικονομικού προϋπολογισμού που έχει υπολογιστεί, καθώς επίσης θα πρέπει να πληρούνται κάποιες προδιαγραφές ποιότητας. Ακόμη, στο μεγαλύτερο κομμάτι της εργασίας γίνεται εκτενής αναφορά μεθόδων οι οποίοι εφαρμόζονται με σκοπό την επίλυση έργων.Τέλος, περιγράφονται τα πρότυπα της Διαχείρισης Έργου, απαραίτητα στοιχεία για τη σωστή κατεύθυνση της επίλυσης έργων.