Υψομετρική διαμόρφωση ισόπεδου κόμβου μορφής Τ - Ζουριδάκη, Καλλιόπη (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Πολιτικών Μηχανικών. Τομέας Μεταφορών και Συγκοινωνιακής Υποδομής, 2015)
Ανάπτυξη λογισμικού για οριζοντιογραφική και υψομετρική διαμόρφωση σύμφωνα με τους Γερμανικούς κανονισμούς.